Budapest 3°C

Elszórtan felhős szórványos esővel

Az emberek szerint

18:00 Minden csütörtökön

A diéták áldozata elmondja, HOGYAN ADOTT LE 30 kilót!

ava
Műsorvezető: Kovács Dániel

"Le kéne adni egy pár vagy akár egy tucatnyi felesleges kilót" - minden második embernek az országban eszébe jut ez a kijelentés. De csak kevesen tudják, hogyan lehetséges ezt végrehajtani az egészség károsítása nélkül. A mai műsorunkban egy nőt mutatunk be, akinek sikerült 6 hónap alatt 30 felesleges kilótól megszabadulnia. Üdvözöljük szeretettel Kátai Violát Budapestről!

Helló, Viola! Elképesztően nézel ki, de hat hónappal ezelőtt még teljesen máshogy festettél, a különbség HATALMAS!

ava

Köszönöm, én, magam sem tudom elhinni, hogy egyszer így néztem ki.

ava

Azonban az átváltozásod nem volt a legkönnyebb...

ava

Épp ellenkezőleg. Amikor végre kiszabadultam a fogyási mítoszok béklyójából, végre megértettem, hogyan is kell fogyni. Véget értek a szenvedéseim... Még mindig nem könnyű visszagondolni rá, hogy min mentem keresztül, hogy végül megtaláljam a tökéletes formulát a fogyáshoz ...

ava

Kérlek, meséld el a történeted, rengeteg nézőnket érdekelné.

ava

A túlsúlyom, mint sokan másoknak is, megbélyegezte a sorsom. Már gyermekként is kitaszított voltam. Tudtam, hogy nem illek bele a klasszikus szépségideálok képébe, ez rengeteg pszichológiai problémát okozott. Utáltam a tükörképem, nem tudtam normálisan kommunikálni az emberekkel, mindig csak egy gondolat járt a fejemben - le kell fogyni... Képzeld csak el, milyen érzés lehet túlsúlyosnak lenni. Elmondom - borzalmas.

ava

Szóval, úgy döntöttél, hogy fogyni kezdesz a különböző diéták segítségével...

ava

Azok, akik szembetalálkoznak a problémával nagyon könnyen elcsábulhatnak az egyes mítoszok és ígéretek hallatán. Egyszer azt hallottam, hogy a diéták és az ételmegvonás segít a fogyásban, ezért követtem ezt a tanácsot. Az eredmény elképesztően lehangoló volt. 15 éves koromban fejeztem be az első "alma" diétámat. Bárcsak valaki elmondta volna akkor, hogy a pubertás lányok korában 7 kilónyi felesleg teljesen rendbe van.

A 2 évnyi diéta, ételmegvonás és kalóriaszámlálás során nemcsak hogy tönkrement az emésztésem és az egészségem, de ami még rosszabb, MÉG TÖBBET híztam - 25 kilónyi túlsúlyt kaptam magamra. Az anyagcserém tökéletesen tönkrement. "Jó lesz, ha befejezed az arcod tömését" - mondták az osztálytársaim. A szemünkben egy gyenge akaraterejű zabagép voltam. El sem tudták képzelni, hogy az életem elviselhetetlen volt, az egész a túlsúllyal való végtelen küzdelemről szólt.

ava

Szóval, mi segített végül lefogyni?

ava

Végül, rájöttem, ha nem menekülök el a "diéta - koplalás - visszaesés" borzalmas köréből, SOSEM FOGOK LEFOGYNI, és súlyos egészségügyi károsodást fogok szenvedni. Elkezdtem a gyökerénél megvizsgálni a problémát. Végtére is, sosem gondoltam a kövérségem okára és mindig csak a következményekkel próbáltam küzdeni.

Kiderült, hogy azért hogy fogyjak és NE HÍZZAM VISSZA AZT A SÚLYT, szükségem lesz egy gyors anyagcserére. Ez a gyakori kis étkezésekkel érhető el, amelyek rostokban gazdag ételekből állnak. A 2 éves diéta miatt a testem semmit sem látott ezekből, mert naponta 1-2-szer ettem legfeljebb, így az anyagcserém "nulla" volt.

A testem megtartott és eltárolt mindent amit bevittem, minden ételt és vizet.

Rájöttem, hogy sürgősen vissza kellett állítanom és felerősítenem az anyagcserém.

A dietetikusok ajánlanak egy étrend-kiegészítőt, amely kifejezetten erre a célra készült. Erőteljes természetes összetevőkből áll, amelyek segítik a test összes funkcióját, megdobják és magas szinten tartják a visszaesett anyagcserét.

ava

Az étrend-kiegészítőkről és pirulákkal kapcsolatban. Ezek nem károsak?

ava

Igazad van, a különböző gyógyszerészeti készítmények 90%-a haszontalan vagy akár még KÁROS is. Magam is a marketing áldozata voltam - kipróbáltam szétreklámozott termékeket. Felesleges mondanom, hogy a használatuk az egészségembe került. De most egy teljes más típusú termékről beszélek. Ennek az összetétele egészséges és nem károsítja a testet, számtalan előnye van.

ava

Elmondanád a tapasztalataid ezekkel az étrend-kiegészítőkről?

ava

Azonnal észrevettem, hogy sokkal energetikusabb és aktívabb lettem. Az első pár nap során 3 kilót adtam le (a felesleges folyadék és a duzzanatok). Hatalmas motiváció volt ez!

És 2 hét után már az egész testemen éreztem a változást. Az emésztésem remekül működött, elvesztettem a vad étvágyamat, és ami még fontosabb - 2 éve óta először, leadtam 5 kilót! Csak akkor jöttem rá, hogy megtaláltam a kulcsot a fogyáshoz...

ava

Fogadni mernék, hogy követned kellett valamilyen diétát!

ava

Attól tartottam, hogy a kiegészítő mellé oda kell figyelnem valamilyen diétára megint - pszichológiailag ez volt a lehető legrettentőbb dolog. De a félelmeim megalapozatlanok voltak. Az étrend-kiegészítő szedése során erősen AJÁNLOTT a normális étkezés, korlátozásoktól mentesen, hogy a test megkaphassa az összes szükséges tápanyagot, így ne éhezzen. Különben mi is lenne az értelme az anyagcsere helyreállításának, hogy aztán újra romokba döntsük?

Az étel nem tett többé idegessé. Ha korábban tényleg elraktározott mindent a szervezetem, már biztos voltam, hogy nem csinálja többé ezt.

ava

De a drasztikus fogyás nem járhat következmények nélkül...

ava

Én is attól tartottam, hogy egy ilyen gyors fogyás bőrproblémákat és megnyúlt bőrt eredményez... De a semmi miatt aggódtam. Már kényelmesen érzem magam akkor is, ha fürdőruhás képeket töltök fel magamról!

ava

Viola, a hihetetlen győzelmed a túlsúly felett az Internet sztárjává tett! Mit mondanál azoknak az embereknek, akik sikertelenül harcolnak a gyűlölt kilók ellen?

ava

Azt kívánom nekik, hogy felejtsék el a diétákról és pirulákról szóló mítoszokat. Ne kínozzátok tovább magatokat és a testeteket. Egyetek rendszeresen és adjátok hozzá az étrendetekhez ezt a szükséges étrend-kiegészítőt . Nem kell sokat várnotok az eredményre! Sok szerencsét!

HOZZÁSZÓLÁSOK:
ava
Mariann

Na ez már átalakulás a javából, szép munka!

ava
Nóra

Már egy éve diétázok, amint elkezdek normálisan enni, mindent visszaszedek amit leadok

ava
Kata

Ki kell próbálnom ezt a terméket

ava
Fanni

Én kipróbáltam - elképesztő! Lányok, két hét alatt 7 kilót fogytam. Na, hogy tetszik:????!!!!

ava
Sára

Már meg is rendeltem, Viola, köszi a tippet

ava
Lara

Imádom ezt a műsort! Mindig érdekes sztorik vannak

ava
Delilla

Ki próbálta még ki?

ava
Helga

Nem tudok lefogyni! Mondjátok meg, szerintetek beválhat? Ez az étrend-kiegészítő?

ava
Alexandra

Lenyűgöző ez a lány. Annyival vékonyabb! Bármit is mondtok, a túlsúly nem tesz széppé minket